onze passie, projecten waar we trots op zijn

Elk project waar we aan werken zijn we trots op en showcasen we graag. Bekijk hier onze laatste werk.

Kuypers Koffie Machines

Voor Kuypers Koffie hebben we een website ontwikkeld waarbij bezoekers de verschillende types koffie machines kunnen bekijken over verschillende categorieen. Verder was de integratie van een vacature pagina belangrijk waarbij de eigenaar makkelijk zelf vacatures kan toevoegen.

Sloepen huren op de Kaag

Voor Jachthaven Welgelegen hebben we een website gemaakt specifiek voor hun sloep verhuur bedrijfsonderdeel. Buiten het design hebben we ons gefocussed op de SEO om meer traffic naar de website te generen. 

opzetten van merkidentiteit voor Straww

Enthousiast om het gebruik terug te dringen van eenmalig plastic is Straww stalen rietjes in meeneemcases gaan verkopen. Wij hebben voor Straww de merkidentiteit opgezet alsmede de ontwikkeling van de Woocommerce webshop.

Schoonheids & Kapsalon het Atelier

Een moderne en trendy  website waarbij klanten makkelijk een afspraak kunnen inplannen en de prijslijsten bekijken. Doordat Het Atelier bestaat uit een kapsalon en schoonheidssalon was het de uitdaging om de twee diensten te splitsen maar toch ervoor te zorgen dat het 1 geheel is.

Webshop Luvee Fashion

Luvee Fashion is een nieuw opgericht merk met een passie voor de laatste mode trends. Voor het design is gekozen voor een webshop waar klanten makkelijk kunnen navigeren tussen de producten. 

&Tea is de eerste Taiwanese bubble tea zaak die in Rotterdam geopend is en serveren verschillende soorten Aziatische dranken. Om het overzichtelijk te houden voor de klanten waar ze snel hun informatie kunnen vinden hebben we een one-pager website ontwikkeld.

Geen tijd om te koken maar wel iets gezond eten na een goede work-out sessie? G’rilla kitchen is een nieuw concept in Rotterdam dat vooral healthy eten promoot. We hebben een website gecreerd waar klanten het menu kunnen bekijken en direct via Thuisbezorgd of Deliveroo kunnen bestellen.

Bij een van de mooiste woontorens van Rotterdam hoort er ook een mooie website bij. Het bestuur van de VVE wou graag een website waar ze makkelijk nieuwsartikelen konden posten en waar elke bewoner een eigen account heeft om in te loggen. 

Atelier Armand verkoopt modieuze pakken aan huis. De eigenaar wou wat anders dan de typische website. Met een verticaal menu en strakke maar toch informatieve design zal dit zeker de modeliefhebber aantrekken.

Slapen op een uniek binnenvaartschip in hartje Rotterdam. Dat kan bij The Coaster. De eigenaar wou een strakke website waar gasten makkelijk in hun online boekingssysteem beschikbare kamers kunnen bekijken en boeken. 

Van Banker naar waterverf specialist. Het bijzondere verhaal van Suzanne Thee inspireert velen van ons. Daar hoort een kleurrijk en creatieve website bij.

blendIN solutions biedt veel verschillende diensten aan. Dit was een uitdaging voor de website want hoe ga je het inrichten zonder dat de bezoeker verdwaald raakt op de site. We hebben voor duidelijke kopjes en prijzen gekozen zodat de bezoeker altijd zijn weg kan vinde.

Voor Children for Better Future hebben we gratis een website ontwikkeld. Een goede informatieve website is nodig om donateurs aan te trekken. Wij vinden het belangrijk dat het geld naar het goede doel gaat en daarom zullen we van tijd tot gratis websites voor goede doelen blijven maken.

The Poke Box serveert gezonde Hawiaanse maaltijden in Rotterdam. De eigenaar was ontevreden met de oude website die bestond uit een simpele template zonder informatie waar de klant iets aan heeft. We hebben de hele website in een modern jasje gestoken met een aanpasbaar menu waardoor de eigenaar zelf makkelijk de prijzen kan aanpassen in onze CMS tool.

Snackbar the Pinguin heeft als certificaat beste snackbar van Zuid-Holland. Daar hoorde ook een nieuw logo en website bij. We hebben een logo ontwikkeld die mooi bij de snackbar past en de gehele website gerestyled.

×