preloder

Webdesign in 4 stappen

Het ontwerpen van een website kan heel snel gaan als er van tevoren al is nagedacht wat je precies wilt. Heb je een website die je mooi vindt? Stuur mij alvast de link zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Kennismakingsgesprek

In ons eerste gesprek bepalen we wat jij wilt en wat er bij jouw imago past. Wil je een strakke of vrolijke website? Hip of zakelijk? Dit komt in het eerste gesprek allemaal ter sprake.

Aanlevering

Je bent betrokken bij het hele project. Jij levert content(tekst, video en/of foto’s) aan die je op de website wilt plaatsen.In overleg kan ik ook de content voor je maken.

Voorbeeld

Op basis van jouw wensen zal ik een eerste voorbeeld voor je uitwerken. Hierbij ontvang ik graag feedback van jou zodat ik de puntjes op de I kan zetten.

Online

Als je tevreden bent met het design zetten we de website online op jouw eigen domein.Voor vragen of kleine aanpassingen achteraf kan je altijd contact met mij opnemen. Daar doe ik niet moeilijk over.

Website vanaf 799 EURO

Duidelijke communicatie is key. Wat krijg je voor 799 EURO? Minimaal alle diensten die hieronder staan. Is dit nog steeds te onduidelijk? Stuur me een berichtje.

Onbeperkte pagina's

Je kunt zoveel pagina's maken als je wilt. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Extra foto's, video of ander materiaal? Geen probleem.

Persoonlijk

Elke website wordt op maat gemaakt en is persoonlijk. Ik gebruik geen standaard template.

Snelheid

Binnen een week kan je website al online staan. Zonder inlevering van kwaliteit.

Responsive

Geschikt voor alle browsers, mobiele telefoons en tablets.

Kernwaarden

Ik heb service hoog staan. Ik hou me dan ook altijd aan de afspraak.

Aanvullende diensten

1 maand gratis service na oplevering. Wil je iets kleins wijzigen? Dat is nooit een probleem. Voor grotere diensten reken ik 40 euro per uur.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan