preloder

Leuke feiten over mezelf

Ik hou van basketbal, ik heb een konijn die Yuki heet, ik ben een middelmatige gitaarspeler, mijn favoriete nummer is 23 (ja, van Michael Jordan), in het weekend doe ik graag aan karaoke, ik ben een minimalist, ik doe vrijwilligerswerk, ik heb ooit een marathon uitgelopen…. en daarna nooit meer hardgelopen, mijn favoriete eten is hamburgers en ik heb mijn achillespees ooit gescheurd.

Websites gecreëerd met de eindklant in gedachte, liefde voor design en met een sociale missie voor de mensen om wie we geven.

Wat komt er allemaal bij een website kijken? Dat is een vaak gestelde vraag die  ik om me heen hoor. Veel websites worden gecreëerd uit een standaard template zonder de eindklant in gedachte. Bij Bijts denk ik met je mee hoe je het best je website kan inrichten met je eindklant in gedachte. Ik ben een klein bedrijf waardoor ik zeer flexibel kan opereren en daarmee de kwaliteit hoog kan houden voor mijn klanten. Voor mij geen honderden klanten en een duizend in een design, maar juist persoonlijke aandacht. Ik zorg ervoor dat jij als klant tevreden bent voordat ik doorga naar de volgende klant!

Als bedrijf is het belangrijk om een sociale missie te hebben. Zo doneer ik 2% van mijn omzet en maak ik maandelijks kosteloos een website voor een goed doel.